Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:41 / 21.11.2016
1208
Най-големият Коледен благотворителен пазар отваря врати във Варна. Той ще бъде открит на 1 декември във Фестивалния и конгресен център. Всеки ден до края на месеца жителите и гостите на града ще могат да се докоснат до ръчно изработените невероятни творения на повече от 60 майстори от България.

Коледният базар "Сръчко" ще е най-големият като мащаб, разкриван във Варна. И за разлика от всички останали входът му е безплатен. Това ще е светът на приказките, на Коледа и на коледните чудеса. Ще обедини в себе си магията на ръчно изработените изделия, магията на любовта и магията на добротата.

Ще бъде обособен специален детски кът, където малчуганите ще могат да играят, бягат и лудуват.

И като всяка Коледа и тази няма да мине без чудеса. По време на базара ръце ще си подадат две благотворителни организации - "Карин Дом" и Дом за самотни дечица. За "Карин Дом" ще бъде поставена кутия за събиране на средства. Освен това отново за малчуганите от "Карин Дом" са подготвени куп изненади и забавления. На 13 декември децата ще бъдат заведени на театър, а след това лично Добрия старец ще ги посети и с думите: "Деца имам подаръци за Вас", ще ги изненада.

За децата от другия социален дом е предвидена специална територия, където те да представят и продават своите творения. Дядо Коледа е подготвил много изненади и за тях.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).