Нека помогнем на млада майка от Варна да успее да отгледа децата си

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
13:00 / 29.09.2017
3305
Млада майка на две деца от Варна страда от изключително рядък и агресивен тумор на крака, научи Varna24.bg от публикация в социалната мрежа. 

Български специалисти й обяснили, че е единственият такъв случай у нас и освен с ампутация, не могат да помогнат с последващо лечение. Ето какво споделя Диана:

"Обръщам се към вас с молба за помощ и съдействие. Казвам се Диана Иванова Христова на 30г. от гр.Варна. Майка съм на две деца -дъщеря на 6г. и син на 11м.

През месец юни тази година ме диагностицираха с хемангиосарком на десен глезен. Изключително рядък и агресивен тумор. След двумесечно обикаляне по разлини болници и професори се оказа че в България няма друг подобен случай и единственото което могат да направят тук е ампутация на крайника без идея за по-нататъчно лечение.

Това наложи да търся отговорите извън нашата страна. През месец август посетих болница Аджибадем Маслак в Турция, където бях обстойно прегледана и изследвана от проф.Харзем Юргез. Заключението е че се нуждая от спешна операция за отстраняване на крайника и коремна операция за отстраняване на метастатични лимфни възли.

Общата сума за двете операции е 40 000 евро,която е непосилна за моето семейство.Обръщам се към всички хора които имат възможност и желание да помогнат
Моля ви от вашата доброта зависи дали ще видя как порасват моите деца."

За всички, които желаят да помогнат:

Дарителскасметка :BG10RZBB91551008563018 BGN
BIC:RZBBBGSF
Титуляр по сметката:Диана Иванова Христова

Тел. за връзка:0895771417

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).