Николай Костадинов, ГЕРБ-СДС: Никой не може да отрече направеното от ГЕРБ, което може да се пипне и види

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 07.07.2021
2883
Добри времена очакват район "Владислав Варненчик". С всяка изминала година се подобрява инфраструктурата в района, а ремонтите не спират. Това заяви за Дарик кметът на района и кандидат за депутат на коалицията ГЕРБ-СДС Николай Костадинов. Той посочи, че в общинския бюджет са заложени средства и предстои обновяване на първи микрорайон.

Във "Владиславово" черешката на тортата е новият спортен комплекс. "Аз и кметът на Варна сме си го отгледали като малко дете. Чертали сме си го с химикалка на лист А4. Нашата награда е, че хората от района му се радват и казват, че е по-хубаво от Морската градина", изтъкна Костадинов.

Той разкри, че се предвижда в комплекса да бъде изградена зона за отдих и скейт парк. Ще има и амфитеатрална сцена, която ще се намира източно от спортните съоръжения.

"Амбицията – моята и на кмета на Общината, е докато върви ремонтът на "Кайсиева градина", срокът за който е краят на тази година, да осигурим средства за обновяване на северната част. Ако не управлява ГЕРБ, а друга политическа сила,  само можем да гадаем дали ще има финансиране. Може пък и повече средства да ни дадат, никой не знае", заяви кандидат-депутатът на коалицията ГЕРБ-СДС, който има опит в парламента.

Само два блока във "Владислав Варненчик" са санирани с държавни средства. Други 7 етажни собствености са със сключени договори и се очаква финансиране. Сред тях са и три от входовете на блока, в който районният кмет живее.

"Дори и да ме изберат за депутат, аз ще си остана кмет. Хората в района ме знаят - аз съм на разположение 24/7. Телефонът ми го има във всички социални групи за квартала. Всеки по всяко време може да е свърже с мен", заяви районният кмет.

"Ние не сме виждали по-добро управление от това на ГЕРБ през последните 30 години. Не сме виждали толкова свършена работа от тези, които управляват държавата и общините в България. Никой не може да отрече всичко, направено от ГЕРБ, което може да се пипне и да се види. Дали може и по-добре? Сигурно може, но ние не сме го видели. Поне аз не съм виждал някой да управлява държавата толкова добре, колкото е била под управлението на ГЕРБ", отбеляза Николай Костадинов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).