Новите кошчета за боклук във Варна се разпаднаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:53 / 31.01.2023
1097
"Новите" кошчета за боклук във Варна, които бяха поставени преди едва няколко месеца вече са със счупени вратички. За това сигнализират граждани във Фейсбук групата "СТОП-ВАНДАЛ! - Варна", видя репортер на Varna24.bg.

Явно в случая не се касае за вандалска проява, а за лошо качество на самото кошче, тъй като става дума за една и съща повреда във всички, а падналите вратички са прилежно подпрени, за да не се нараняват допълнително. Граждани са проверили каква е стойността на подобно кошче за обществено ползване и тя е над 300 долара.

"Нови кошчета за отпадаци издържаха само 5 месеца, как ще изглеждат през 1 година, дори не искам да си представя.", казва още подалият сигнала Митко Иванов.

За съжаление това е състояието на кошчетата из почти целия център, в района на общината, по бул. "Мария Луиза" и около варненската катедрала.  


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).