Община Варна обяви конкурси за директорските постове в 4 детски градини

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:45 / 22.06.2017
1641
Конкурси за директорските постове в четири детски градини обявиха от Община Варна. Свободните постове са за ръководители в Детска градина № 37 "Пламъче", Детска градина № 23 "Иглика", Детска градина № 42 "Българче" и Детска градина № 51 "Ран Босилек" в село Константиново.

Кандидатите за четирите позиции могат да подават документи до 17.30 часа на 21 юли в деловодството на Общината. Конкурсът ще се проведе в два етапа по утвърден график. Те включват писмено разработване на програма за развитието на детската градина за период от 1 година. Програмата се разработва в рамките на три астрономически часа. 

Вторият етап ще е интервю с кандидатите. По време на събеседването те могат да носят и ползват необходимите им нормативни документи. Изискванията към желаещите да се явят в конкурса са да имат завършена образователно-квалификационна степен на висшето образование "бакалавър" или "магистър" в специалност "педагогика" или от друго професионално направление с присъдена квалификация "учител" и допълнителна професионална квалификация "детски учител". Изисква се стаж не по-малък от 5 години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).