Обявяват конкурс за финансиране на благотворителни младежки инициативи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 14.08.2017
1431
Фондация Обществен дарителски фонд за Варна обявява конкурс за финансиране на благотворителни инициативи, които да се реализират от младежи. Условието е инициативите да се организират на територията на град Варна в периода септември -декември 2017 г. и да бъдат с бюджет до 500 лв. за всяка инициатива. Това могат да бъдат например различни представления, концерти, изложби, спортни състезания или други интересни прояви, които младежите да предложат в подкрепа на дадена кауза.

В конкурса могат да участват неформални група от поне трима младежи или младежки неправителствени организации. Достатъчно е да се попълни кратък формуляр за участие и да се изпрати на нашата електронна поща: office@odfv.org

Формулярът е достъпен на нашата интернет страница: www.odfv.org

Крайният срок за подаване на идеи за благотворителни инициативи е 28 август 2017 г.

Екип от експерти от Фонда ще разгледа и класира получените предложения. Авторите на най-добрите идеи ще бъдат поканени на специализирано обучение за младежи на тема: "Ефективни модели за работа с дарители. Организиране на благотворителни събития". След приключване на обучението младежите ще получат финансиране и подкрепа за реализиране на своите инициативи.

Средствата за конкурса са осигурени от дарители и чрез подкрепата на Фондация Работилница за граждански инициативи в рамките на Програма за развитие на Обществените фондации.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).