Осъдиха шофьор на автобус за хулигански действия във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:00 / 19.05.2021
969
Инцидентът възникнал на 7 юли 2019 г., при натоварен пътен трафик в отсечката между курорт "Св.Св. Константин и Елена“ и местност "Траката“, съобщиха от пресслужбата на Районен съд Варна.

Предприета от друг шофьор маневра по престрояване в пътната лента непосредствено пред автобуса, изнервила водача му. Подсъдимият започнал да притиска изпреварилата го лека кола, на няколко пъти натискал рязко спирачки и включвал къси и дълги светлини, след което при спиране на следващ светофар слязъл от автобуса, отишъл да се саморазправи с шофьора на лекия автомобил като му  нанесъл няколко удара.  В резултат на причинената по хулигански подбуди лека телесна повреда пострадалият получил травматични увреждания и разкъсно-контузни рани по лицето.

38-годишният подсъдим е неосъждан досега. Варненският районен съд го призна за виновен и го освободи от наказателна отговорност, като му наложи административно наказание – глоба в размер на 1000 лева. В тежест на подсъдимия са и направените разноски по делото.

Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).