Отклоняват камионите за пристанището от входа на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:07 / 24.07.2017
1811
С цел облекчаване и регулиране на трафика във Варна и осигуряване безопасността на движение по уличната мрежа, тежкотоварните автомобили над 10 тона, извършващи импорт и експорт на товари в зоната на пристанище "Варна-Изток", ще бъдат отклонявани още на входа на града, сочи заповед на кмета на Община Варна. За целта ще бъдат поставени допълнителни знаци на AM "Хемус" - при влизането в град Варна пред "Бизнес Парк"-а; рампа за слизане от АМ на ул."Ат.Москов"; ул."Ат.Москов" до бул."Девня"; бул."Девня" и качване на Аспарухов мост; и рампа за слизане от Аспарухов мост към измервателни пунктове и пристанище "Варна-Изток".

Допуска се престой и паркиране в крайна дясна лента по улиците - за тежкотоварни превозни средства, обслужващи пристанище "Варна-Изток", както следва: Път I-2 в границите на гр.Варна, посока вход, до кръгово кръстовище с бул."Атанас Москов"; двете пътни платна на бул."Ат.Москов" - от кръгово кръстовище до бул."Девня"; двете пътни платна на бул."Девня" до прекъсването на разделителната ивица преди кръгово кръстовище с бул."Република"; при подход от АМ "Черно море" да се изчаква в аварийната лента преди табела за "Начало на населено място" /Южния пътен възел на Аспарухов мост/; при подход от Път III-2008 "Езерово - Варна" - ППС се включват по бул. "Ат.Москов" и бул. "Девня".

Забранява се престой и паркиране в зоната на кръговите кръстовища и в района на новоизградения кантар при жп прелез "Гребна база", Аспаруховия мост - включително връзките за слизане и качване, Южна промишлена зона.

При промяна на пътнотранспортната обстановка и възникване на необходимост могат да се преустановят описаните дейности. Контролът по промяната в организацията на движение ще бъде осигурен от ОД на МВР-Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).