Откриват Фестивала на здравето и красотата във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:06 / 10.05.2017
1721
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
От 12 до 14 май Мол Варна ЕАД за шести пореден път ще бъде домакин на Фестивала на здравето и красотата. През трите дни на изложението ще бъдат представени иновативни продукти и серии от лечебната, натуралната и декоративната козметика на утвърдени български и световни марки, алтернативни холистични терапии и най-нови тенденции в разкрасяването. На щандовете на участниците посетителите ще открият също здравословни хранителни добавки и още много идеи от природата за лечение и профилактика.

Както винаги, пъстра и "звездна" ще бъде палитрата на медиците, експертите по здравословно хранене и психология на общуването, които ще се включат в специализирания модул с лекции, който по традиция съпътства Фестивала на здравето и красотата. И тази година официален партньор на фестивала е варненският Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов".

От петък до неделя варненци ще могат да се срещнат лично с: хомеопата и шуслеров терапевт д-р Василка Юрукова, която обучава лекари-хомеопати от САЩ и Канада; д-р Огнян Пелов и телевизионната продуцентка Александра Иванова, която за 9 месеца е успяла да свали 42 кг, следвайки неговата холистичната система за отслабване; директора на Националния център по обществено здраве и анализи доц. Христо Хинков; българската Луиз Хей Ценка Местанска; гуруто на природната медицина проф. Христо Мермерски. Ще могат да научат какви са ползите от "живата" храна и как можем да си я приготвим сами, как да се грижим за зъбите си с природни средства и още много полезни съвети.

В рамките на събитието ще бъдат организирани конкурси за грим, прическа и маникюр "Пролетен ретро шик", в които участие ще вземат някои от най-изявените професионалисти от Варна и региона! За посетителите на фестивала са организирани многобройни презентации, демонстрации и безплатни релаксиращи процедури, а фирмите, участващи в изложението, са подготвили за тях специални отстъпки и много атрактивни награди.

Официалното откриване на Шестия фестивал на здравето и красотата е в петък, 12 май, от 11:00 часа.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).