Подпукаха пияния Симо, който се направи на хитър пред полицаи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:44 / 24.04.2018
6076
На съд с две обвинения Окръжната прокуратура във Варна е предала 25-годишния Симо С. – за даден подкуп на полицейски служители, за да не извършат действия по служба, и за управление на лек автомобил с концентрация на алкохол 1,40 промила.

На 3 декември 2017 г. автомобилът, шофиран от подсъдимия, бил спрян за проверка. Полицейските служители усетили, че Симо С. лъха на алкохол. 25-годишният мъж говорел завалено и признал, че е пил. Служителите на реда му разпоредили да не излиза от автомобила. Повикали колеги от сектор "Пътна полиция“ да направят тест  на пияния шофьор.

Симо С. отишъл до полицейския автомобил и пуснал в него банкнота от 50 лева на служителите да се почерпят. Поискал да му върнат документите и той да си тръгне, преди да бъде тестван за алкохол.

След като пристигнали служители от сектор "Пътна полиция“, младият мъж бил тестван и дрегерът отчел 1,40 промила алкохол в кръвта.

Така за времето от спирането за проверка до тестването подсъдимият успял да извърши две престъпления – по член 343б, ал. 1 и по член 304а, във връзка с член 304, ал. 1 от НК.

Предстои делото срещу 25-годишния Симо С. да бъде насрочено за разглеждане във Варненския окръжен съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).