Помните ли Стела? Загуби майка си, сега се грижи за болния си баща! Нуждае се от помощ!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
13:48 / 15.09.2017
48113
Помните ли момичето, което се грижеше за болната си от рак майка? Много хора се трогнаха от тежката им съдба и се опитаха да помогнат. Въпреки усилията обаче, Стела загуби майка си в края на 2016 г.
 
За да се грижи за майка си обаче, Стела минава на индивидуален план на обучение. След загубата й, дълго време не успява да се съвземе и за известно време оставя обучението си на заден план, сподели тя за Varna24.bg.
 
След като медиите публикуват историята на Стела и тежката й съдба, баща й се свързва с нея и заживяват заедно. Преди месец момичето отива да живее при него в Шумен, където той се опитва да построи къща, но цялата му заплата отива да погасява огромният кредит, който е теглил за тази цел. В същото време мъжът не е добре здравословно и момичето сега отново има тежката грижа да помага. 

За да вземе двата изпита, които са и останали, Стела ще трябва да остане във Варна от 18 септември до края на октомври. Тя обаче няма финансовата възможност да плаща квартира. Затова потърси помощ чрез Varna24.bg.

Ако има добри хора, които биха могли да дадат подслон на Стела или да помогнат по друг начин, могат да се свържат с нея на тел. 0876 179675. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).