Портних: Бул. "Княз Борис" във "Виница" ще е готов до Коледа

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:26 / 05.12.2017
2102
До Коледа трябва да приключи ремонтът на бул. "Княз Борис" във "Виница", заяви днес кметът на Варна Иван Портних, предаде репортер на Varna24.bg.

Ето какво още коментира градоначалникът за новите инвестиции в района: 

"Факт е, че при всяко едно строителство има неудобство....Факт е, че във "Виница" нямат вода от вчера. Но досега упреците бяха, че във "Виница" не се случва нищо, а ето какви мащабни инвестиции насочихме натам. 

Като започнем с първата част на реализацията на бул. "Княз Борис", сега вече тече и втората част с подмяна на подземните комуникации, ВиК, електрически, сто процента нова канализация, което ще даде възможност трайно да се реши проблема в целия район. Тези дейности ни бавят и затрудняват и водят до допълнителни разходи, но нашата цел е преди Коледа да сме приключили с цялостния ремонт, това означава приключване подмяната на подземните комуникации и асфалтиране. 

Знаете, че във "Виница" направихме прекрасно спортно игрище, в момента изграждаме до новопостроената детска градина ново тяло, за да се реши проблема с местата там цялостно. 

Върви проектирането на парк във "Виница", който ще стане прекрасно място за отдих, забавления и спорт. Новото кметство е вече факт, там ще има и зам.-кмет на разположение. Административното обслужване ще се подобри значително. Така, че усилията ни там са системни и последователни и моля за търпение хората, те дълго чакаха да се направят нужните инвестиции в района. 

След като реализираме тези проекти ще намерим ресурс да влезнем и в малките улички, там където има трайни проблеми.", каза още Иван Портних

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).