Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Проф. д-р Костадин Ангелов, ГЕРБ/СДС-Варна: За спирането на държавата ще плащаме всички!
Автор: Пламена Николова 14:50 / 18.06.2021Коментари (0)3003
На 11 юли изборът за нов парламент ще бъде съдбоносен, от него ще зависи бъдещето на България. Повече от месец страната буксува. За спирането на държавата ще плащаме всички. Това заяви пред пълната зала в читалището на село Приселци, община Аврен, проф. д-р Костадин Ангелов, бивш здравен министър от правителството на Бойко Борисов и водач на листата на листата на коалиция ГЕРБ/СДС –Варна. Той припомни, че без причини новото ръководство на АПИ спря строителството на АМ "Хемус“, която е изключително важна за икономическото развитие на цяла Северна България. Ако ще правим всичко на инат в България, няма да постигнем нищо. Има две партии в страната ГЕРБ и антиГЕРБ, като първата създава, а втората само разрушава, каза още проф. д-р Костадин Ангелов. Харвардските далаверджаии и тази Хунта върнаха страната ни с 20 години назад във времето, изразиха тревогата си хора в залата, възмутени как стари и компрометирани кадри на политическата сцена се заявяват като нови лица и изразители на младите хора.

В 17 населени места в община Аврен са направени 17 детски площадки, паркове, улици, зони за отдих. Пред довършването на трети етап е водопроводът " Камчийски пясъци“ , но всичко е блокирано, каза кметът на Аврен Емануил Манолов. Според него държавата буксува, а през октомври трябва да се прави държавния бюджет, от който зависят всички общини и гражданите им. При правителство на ГЕРБ/СДС ще бъдат изградени 100 % водопроводната мрежа , пречистена питейна вода да стигне до горната част на Приселци, ще се подобри пътната среда с изграждане на паркинги от двете страни на пътя Варна-Бургас, който минава през селото. Аз обещания не давам, обичам да поемам ангажименти, каза варненският водач на листата на ГЕРБ/СДС.

Той подчерта, че приоритет в здравеопазването ще бъде доплащането за лечение да бъде възможно най-малко и всяка година да се увеличава бюджетът на НЗОК . Проф. д-р Ангелов изрази възмущение, че служебното здравно министерство щяло да прави реформа: "България е парламентарна република, за да се предлага реформа, тя трябва да се обсъди от всички парламентарно представени партии, в необходимите комисии, как така назначени от президента ще правят реформа ?!“. В същото време, когато здравната криза не е отминала, нищо не се прави и картината с ковид през септември-октомври ще бъде неблагоприятна.

Проф.д-р Костадин Ангелов заедно с кандидатите за народни представители от варненската листа на ГЕРБ/СДС д-р Лидия Маринова, Славена Точева, Николай Малев и с кмета на Община Аврен Емануил Манолов се срещнаха с хората в селата Дъбравино, където има нов здравен комплекс, в Царевци –в реконструираната църква "Св.Св.Константин и Елена, посещавана от Христо Ботев и Васил Левски, и в обновената детска градина.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (574) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: