Разкриха 9 басейна във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:57 / 05.06.2017
3440
Инспектори от Регионалната здравна инспекция участваха в проверките и разкриването на 9 плувни басейна във Варна и областта. Инспекциите са във връзка с готовността на басейни и плажове за сезон 2017. Проверките се осъществяват по график от междуведомствена комисия с представители на РЗИ и Общината. Срокът за внасяне на документите за разкриване на плажове и басейни бе до 10 май. Разрешенията за ползване на морски плажове, издадени за летния сезон на тази година ще важат до 30 септември. 34 са разрешените и подходящи за къпане зони във Варна.

Това са: "Панорама-север", "Панорама-юг", "Златни пясъци", "Ривиера", "Чайка-север", "Чайка-централен", "Чайка-юг", "Кабакум-север", "Кабакум-север 2", "Кабакум-централен", "Кабакум-централен 2", "Кабакум-юг", "Кабакум-Бисер", "Кабакум-Русалка", "Слънчев ден", "Сахара I", "Сахара II", "Голям плаж - Св. Св. Константин и Елена", "Св. Св. Константин и Елена - минерален басейн-север", "Св. Св. Константин и Елена - минерален басейн-юг", "Малък плаж - "Св. Св. Константин и Елена", "Св. Илия", "Св. Св. Константин и Елена - юг", "Буните", "Буните II", "Офицерски", "Рибарски", "Централен", "Централен-юг", "Аспарухово", "Галата-север", "Галата-изток", "Фичоза", "Хижа "Черноморец", "Паша дере".

Крайният срок за подаване на заявления от собствениците на басейни изтече на 30 април. За сезонните обекти разрешителните ще са валидни до 31 октомври. Документите за целогодишните плувни басейни ще са в сила до същата дата на 2018-та. Използването на водните площи преди проверката на междуведомствената комисия е забранено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).