Ремонтът на ул. "Д-р Пискюлиев" е към своя край

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:39 / 07.05.2020
2820
Ремонтът на ул. "Д-р Пискюлиев" - от бул. Владислав Варненчик" до ул. "Ангел Кънчев", е към своя край, научи Varna24.bg от публикация и снимки, споделени от кмета на Варна Иван Портних в социалната мрежа.

"Готови са тротоарите, полага се асфалтово покритие, предстои да бъде положена маркировка", написа кметът. 

Както медията ни съобщи, продължава работата по инфраструктурните обекти във Варна. Фирмите-изпълнители са длъжни да инструктират работниците и служителите си за спазване на санитарни изисквания за безопасност. 

В момента основен ремонт се извършва на улици в район "Одесос“ и в район "Приморски“ с  преасфалтиране и ремонт на тротоарите. 

Обхванати са улиците "Ангел Кънчев“ и "Д-р Пискюлиев“, където текат довършителни дейности. Работи се по ул. "Г. С. Раковски“ в отсечката от ул. “Цар Асен“ до ул. "Марин Дринов“, по ул. "Царевец“  - в отсечката от "Ген. Колев“ до бул. "Осми Приморски полк“.

Строителни дейности на пътната инфраструктура се изпълняват в кв. "Виница“ – улиците "Св. Пророк Илия“, "Св. Йон Кръстител“, "Св.  Димитър Солунски“. Почти готов е спортният комплекси на ул. "Студентска“, в район "Приморски“.

Работи се по изграждането на модерният спортен комплекс в район "Вл. Варненчик“ и комплексът за спорт и отдих във "Виница".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).