Строежът на мол Galleria Varna върви по план

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:38 / 08.04.2010
5575
Трите проекта на GTC у нас се движат по план. Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas. Морският проект е ситуиран в бившата индустриална зона на града и е сред най-перспективните според мениджмънта на GTC, тъй като по настоящем това е единственият район в Бургас, където е възможно разрастване и развитие на нови жилищни и търговски площи. В непосредствена близост до Galleria Burgas големи вериги от типа Big box като Кауфланд, Практикер и Mobbo вече са отворили врати, а Айко предстои да бъде открит.

Проектът в най-напреднала фаза, Galleria Stara Zagora, ще отвори врати в края на август тази година. Голяма част от търговските площи в него вече са заети, като инвеститорът се надява до пусковия срок да има заетост до 85 - 90%.
В началото на миналия месец бе обявено официалното подписване с модния гигант Inditex, който ще присъства с четири марки освен в Стара Загора и в Galleria Varna и Galleria Burgas.

Фактът, че големи модни марки се доверяват на GTC за навлизане в градове извън столицата, говори за позициите на компанията на международно ниво. Тези марки си партнират с GTC в други държави и добрите бизнес отношения са предпоставка за сътрудничество и на нашия пазар. Партньорството с GTC осигурява на компании като Inditex, които искат да изградят своя магазинна мрежа извън столицата, присъствие в три града наведнъж.

Говорейки за трите проекта под марката Galleria, Ивана Божичевич, маркетинг и лизинг директор в GTC, сподели, че паралелно с желанието си да осигури световно познати марки за търговските си центърове, инвеститорът отделя специално внимание на местния бизнес и наемателите. Мисията на Galleria е да промени понятието за мол в големите български градове. Идеята е тези центрове да се превърнат в оживени средища на социален живот - любимо място за шопинг, срещи и забавление.

За международна компания като GTC е много важна синергията в работата в екипа - неслучайно в различните офиси на инвеститора заедно с местните специалисти работят и чужденци. Този стил е сред факторите на успеха при крупните инвестиционни проекти, в които се е специализирала компанията.

За своите проекти в региона GTC става носител на няколко престижни отличия. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа за 2009 г. компанията е удостоена за трети път с приза "Предприемач на годината в Централна и Източна Европа". През 2007 г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).