Съветник бесен на бакшиш: За тези тарикатчета ще прилагам цялата тежест на закона!

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
10:03 / 14.08.2017
5054
Общинският съветник Димитър Карбов сподели възмущението си от предоставена таксиметрова "услуга" на дъщеря му, видя Varna24.bg. Ето какво написа той в социалната мрежа: 

"Благодаря на моите приятели от таксиметровия бранш, които след прожекцията на лятното кино на КК"Св.Св.Константин и Елена" извършили транспортна услуга на дъщеря ми и нейният приятел от центъра на комплекса до вкъщи - бензиностанция ЕКО на Евксиноград за 10,00 лв., след 30 минутно звънене по всички централи и чакане за свободен автомобил. 

Разбира се, че без включен апарат , защото тарифата била толкова - според водача и колегите му от стоянката, при положение, че има установена тарифа - видно от ценоразписа на автомобила и приетите от ОС Варна пределни цени за пробег на километър. 

Та след всичко което съм направил за таксиметровия бранш си задавам въпроса: защо и дали си е струвало, ами да струвало си е защото има много честни и достойни хора, които упражняват тази професия и по чисто "технически" причини не работят в комплексите. За останалите ТАРИКАТЧЕТА ще прилагам цялата тежест на закона, нормативната уредба и властта която упражнявам !!!

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Варна на второ място по заплати в страната
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).