Трима пешеходци пострадаха във Варна, сред тях и дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:11 / 26.09.2016
1037
На 23.09. т.г., около 12:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Мир» и ул. «Д-р Анастасия Железкова», 31-годишният водач на Л.А. «Ягуар» Х.Д. от Ловеч не пропуска и блъска пешеходец, който пресича платното от ляво на дясно на пешеходна пътека. 

Вследствие на инцидента мъжът (65 г. от Варна) получава фрактури на бедро и подбедрица, контузия и разкъсна рана на главата, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22.09. т.г., около 09:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Патриарх Евтимий», 65-годишният водач на Л.А. «Фолксваген» Д.Д. от Варна, при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича платното от ляво на дясно. Вследствие на инцидента жената (63 г. от Варна) получава контузия на мозъка, прегледана е и настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21.09. т.г., около 06:35 часа, в гр. Варна, на бул. «Цар Освободител», 38-годишният водачка на Л.А. «Пежо» М.Т. от Варна, на автобусна спирка, не пропуска и блъска пешеходец - дете, който пресича платното от ляво на дясно. Вследствие на инцидента детето получава контузия на глезен, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...
Коцев: Варна и Бургас се обединяват в искането си за скоростен пъ...
Заради катастрофите: Обезопасяват автобусните спирки във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).