Трима шофьори хванати в нарушения за ден при проверки във Варненско

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:25 / 22.01.2020
1363
Вчера, около 11:10 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Форд» с водач Г.Б. (40 г.) от Ямбол, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и е без поставени регистрационни табели. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Г.Б. е задържан за срок до 24 часа.

По същото време около 11:10 часа, в гр. Девня, при извършване на полицейска проверка на л.а. «Джип Чероки» с водач Е.С. (51 г.) от София, е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния ред и е без поставени регистрационни табели. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Е.С. е задържан за срок до 24 часа.

По-късно вчера около 14:55 часа, в с. Тръстиково, при извършване на полицейска проверка на т.а. «Исузу» с водач Д.И. (58 г.) от с. Константиново, е установено, че МПС е със служебно прекратена регистрация и не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д.И. е задържан за срок до 24 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).