Туристи ще разглеждат красотите на Варна от панорамни автобуси

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:27 / 09.06.2010
2787
На 10-и юни 2010 г. Варна ще се изравни със световните туристически столици, като осигури възможност на гости и приключенци от всички точки на света да се докоснат до красотите и колорита й на собствения си език от пътническия салон на панорамни туристически автобуси. Без помощта на екскурзовод. И с правото с една карта цял ден да пътува, да слиза, да разглежда, да пазарува и да продължи обиколката по забележителностите на града и курортите Св. Константин и Златни пясъци, без да доплаща и да чака непременно автобуса, с който е започнал пътуването си.

Така, както прави това в Барселона, Лондон, Рим, Истанбул и всяка друга световна туристическа столица.

Атрактивните туристически турове са проект на е проект на частната компания за обществен транспорт "Транстриумф холдинг" АД и "Vаrnа City tour".

Първият курс по трасета Златни пясъци-Св. Константин-Варна е на 10 юни малко преди 10 часа сутринта и тръгва от първата спирка по маршрута със забележителности - "Акваполис" в курорта Златни пясъци.

До 4-и юли туристическите панорамни рейсове ще тръгват - от курорта към Варна и обратно, на интервал от 70 минути. В пик сезона обиколките ще вървят през 45 минути. Последният курс по туристическото трасе ще бъде 15 минути преди 19 часа вечер от Златните и около 18 часа в обратната посока.
Картите за пътуване, освен в туроператоската мрежа, ще са достъпни и в самите автобуси - на качване от всяка спирка. До 10-ина дни се очаква продажбата им да започне и по будките за продажба на вестници.

Красиви стюардеси ще валидират началния час на пътуването с печат върху картата. Талончето за пътуване желаещите да се насладят на забележителностите на Варна и курортите от пътуващата автобусна панорамна платформа ще получават в комплект с карта с подробно описание на маршрута и слушалки за запознаване с историята на варненското крайбрежие на 8 езика.

Пътуването на възрастен по трасето на "Varna City tour" струва 20 лв. - за цял ден, без ограничения в броя на слизанията и прикачванията по маршрута. Детският билет е 10 лв. Толкова струва и двучасовата обиколка.

Атрактивните автотурове ще спират по трасето от Аквапарка на Златните, край "Ривиера", PR club, Сирена, Журналист, Магнолия, курорта "Св. Константин и Елена", Делфинариума, Икономическия университет, Археологическия музей и катедралния храм "Св. Успение Богородично". За шопинг маниаците ще има спирка до мол Варна и шанс да се потопят в колорита на централния пазар. Маршрутът продължава до летище Варна, а по обратния ред завърта през централна поща, Аквариума, Зоопарка, Пикадили парк и излиза от Варна.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).