Улица във Варна заприлича на джунгла, има бодили над 2 метра

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:10 / 03.07.2012
2170
Улицата е "Бяла черква", градът Варна, годината 2012 г. Растения като от екваториалната част на Южна Америка в Амазонка са завладели междублоковите пространства на малката варненска улица. Високата повече от 2 метра мутирала плантация с магарешки бодил достига до терасите на блоковете. За змии, гущери, буболечки разказваха живеещите в близост до джунглата.

"Тука може всичко да излезе", казаха младежи, които вече били заловили един гущер. "Ние в кой век живеем, да не сме на село", коментираха други.

Всички обаче с недоумение се чудеха как е възможно общината досега да ги пропуска. Миналата година всичко било изчистено, каза майка с дете. Тя допълни, че други междублокови пространства вече са били изчистени, но това на улица "Бяла черква" е оставено.

Ромите, живеещи в къщите до джунглата, също казаха, че се страхуват за децата си. "Не ги пускаме вътре, ходят на други места да играят", каза млада ромка. Тя обаче не пожела да застане пред камерата, защото "общината щяла да я бие".

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).