Университет на Старейшини ГЕРБ ще се проведе във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:36 / 29.09.2017
2566
Старейшини ГЕРБ ще проведе седмия си университет, който ще е на тема "Национална сигурност - важен елемент от регионалната и европейската политика на Република България". Събитието ще се състои в Гранд хотел "Варна" в курортния комплекс "Св. св. Константин и Елена" от 30 септември до 1 октомври 2017 г.

Официалното откриване на мероприятието ще бъде на 30 септември /събота/ от 9.00 часа в зала "Одесос" на хотела. Встъпителни речи ще имат председателят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев, кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних и зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Първият панел на дискусията е посветен на темата "Националната сигурност - неотменима част от управленската програма на ПП ГЕРБ". Пред участниците ще говорят председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание Константин Попов и зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов.

"Република България - активен участник и генератор на европейските политики в сферата на сигурността" е озаглавен вторият панел. Лектори в него са зам.-министърът на външните работи и председател на МГЕРБ Георг Георгиев и Димитър Лазаров -председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност.

В рамките на обучението на СГЕРБ ще бъде разгледана и темата за съществените съставни части на националната сигурност. Лектори ще са министърът на енергетиката Теменужка Петкова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и председателят на Комисията по околна среда и водите в Народното събрание Ивелина Василева.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).