Варненец избухна с лют коментар и показа къде е мястото на полицаите

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
08:44 / 31.07.2017
12719
Варненец "избухна" с лют коментар срещу прелитащите с бясна скорост мотористи. Той е качил коментара си в профила на кмета Иван Портних, видя Varna24.bg, вероятно с надежда възмущението му да стигне до институциите, ангажирани с опазването на реда и спокойствието в морския град. Ето какво написа Людмил Беров: 

"Където и да отидеш в България, все по-често се случва покрай теб да мине мощен мотоциклет с нарочно изваден заглушител, който профучава със 150-180 км. и също с толкова децибела. 

Дали е ден или нощ, дали е град или извънградски път - няма значение. Не искам да обсъждам простотията на тези маниаци, които си мислят, че придобиват допълнителна фалическа дължина и крепкост когато изфучат покрай ушите ти с максимален рев и наглост. Говеда винаги е имало и ще има - за съжаление в някои епохи относителният им дял нараства, както е в нашата съвременност. 

Бих искал само да попитам господата на власт - законите, които са приемани в България задължителни ли са за тях, или напротив? КАТ има ли ангажимента да спира хвърчащите с трицифрени децибели малоумници, да ги глобява и да ги спира от движение? 

Или ангажиментът им е само да се крият зад знак 60 и да пишат актове на тези, които не са го видели? Изобщо не защитавам последните, но по-удачно би било полицаите да са по местата, където мутрите хвърчат с 200 и изхвърлят от лентата тези, които карат с разрешената от закона скорост. 

Мястото на полицаите е в гъстия трафик, където вечно бързащи стригани тикви брутално хвърчат между другите участници в движението против не само закона, но и срещу всеки здрав разум. Едно от задълженията на въпросния КАТ е да озапти и тази мутренска разновидност, която тероризира стотици хиляди хора с мотоциклетните си безобразия - особено и нарочно нощем. 

Айде стига сте се правили на луди бе, айде да вземете да свършите нещо - така и така искате по-големи заплати!"

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).