Варненка: Свършиха ли електростанциите, че селските тарикати в ролята на служители смятат, че могат да зареждат лични автомобили с промишлен ток!

Автор: Пламена Николова
Коментари (17)
14:12 / 21.09.2022
31871
Читателка на Varna24.bg изрази възмущението си, че електрически автомобил, паркиран пред здравно заведение във Варна, се зарежда с промишлен ток. Публикуваме коментара, изпратен до медията ни, без редакторска намеса:

"Пиша на вас, тъй като не съм убедена къде е нормално да се подаде сигнал в случая. Според мен колата е лична, определено не брандирана. Отивам в курортна поликлиника във Варна и виждам в рамките на 2 последователни дни електричка, която се зарежда със спуснат кабел от поликлиниката към паркинга. Не знам до колко това е нормално, в крайна сметка заведението е обществено и най вероятно плаща промишлен ток. Толкова ли ственика на возилото не може да си позволи като всеки нормален гражданин да си плати зареждане на местата определени за тази цел? Освен това, така като гледам, са включени няколко разклонителя, докато в съседство се намира и локва, което пък може да има и други последствия.... нямам думи да изразя възмущението си!"

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).