Варненка "избухна": Идва ми да изям някой от Енергото и да му изплюя връзките

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
15:12 / 12.12.2017
10971
Възмутена дама се свърза с Varna24.bg, за да сподели, че е вбесена от начислена сметка от 75 лв. в необитаваното й жилище във Варна. Жената живее от дълги години в чужбина, а апартаментът и стои празен и заключен. 

"Плащам по един-два лева за СОТ-а. През август тази година смениха електромерите от Енергото. Някой много "кадърен" служител е повредил дисплея на моя електромер и показанията не се четат. 

Издирвали ме два месеца, като се върнах във Варна наскоро веднага се обадих на Енерго-Про. Направихме протокол, но междувременно ми пристигна сметка за периода от 8 юли до 7 август в размер на 75,66 лв. Това за време, в което и муха не е имало в апартамента ми. Сметката трябва да платя до 10 януари 2018 г., а начислената ел. енергия била за аналогичен период от миналата година. 

Миналата година по това време синът ми се прибра със семейството си от чужбина и отседна в жилището ми и тогава действително имаше такава сметка, но за ползвана електроенергия. На какво основание в момента се начислява тази сума? Било политика на фирмата. А аз питам защо да плащам за нещо, което не съм ползвала? 

Толкова се ядосах, че ми идваше да изям някой от Енергото и да му изплюя връзките. Със сигурност адвокатът ми ще се заеме със случая. Бия път от Германия, плащам близо 300 евро за билети, за да водя битка с вятърни мелници тук. Да не говорим, че съм в потрес, след като отидох на мои близки на гости извън Варна. Два дни нямаше ток в населеното място, където гостувах, обслужвано също от Енерго-Про. Никой не беше информирал хората, че ще се прави някаква профилактика или каквото и да било там. Има семейства, които се отопляват на ток с малки деца, това е пълно безобразие.", изля гневът си жената, свикнала с годините на далеч по-уреден живот в странство. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).