Вече са ясни всички изпълнители на грандиозното шоу на MTV във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:21 / 05.07.2017
7812
BEBE REXHA официално е потвърдена като един от хедлайнърите на MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Родом от Ню Йорк, BEBE REXHA е наелектризиращ изпълнител на живо, който ще развълнува българската публика на Варненския плаж. 

Големите й международни хитове, като I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are, постигат огромен успех по целия свят. Общите проекти на BEBE с артисти като Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy я позиционират като един от най-модерните, вълнуващи, водещи международни поп изпълнители.

BEBE REXHA сподели "Развълнувана съм от възможността да изпълня своите песни на живо за първи път в България. Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна! Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно."

Това е първата изява на BEBE REXHA в България. Късметлиите в публиката могат да очакват шоу на живо от световна класа на една от най-големите сцени, изграждани в България по време на MTV Presents Varna Beach.

Списъкът с всички международни изпълнители на MTV Presents Varna Beach вече е потвърден:

BEBE REXHA
STEVE AOKI
JONAS BLUE
REDFOO
TINIE TEMPAH
GORGON CITY
R3WIRE & VARSKI
SUPERHERO DJs

Видео с всички изпълнители можете да намерите като проследите линка: https://youtu.be/8ZFlg3Ngg-M

От днес също е потвърдено, че поп сензацията DARA, чиито отличителен глас и забележителна индивидуалност я превърнаха в любимка на публиката, откакто стъпи на българската музикална сцена; и Кристиан Костов, който доведе България до безпрецедентното второ място на Евровизия тази година, ще се присъединят към Pavell & Venci Venc' и Поли Генова, като подкрепящи чуждестранните изпълнители. MTV Presents Varna Beach е невероятна възможност за талантите от страната да достигнат до международна публика и да покажат най-доброто от българската поп сцена.

"Това е отлична възможност за мен и нямам търпение да изляза със своите танцьори на тази огромна сцена в родния си град!", сподели DARA и добави: "Много съм развълнувана да се срещна с публиката и с международните звезди, с които имам удоволствието да деля една сцена на това значимо събитие!"

Пълният списък с български изпълнители:
ПОЛИ ГЕНОВА
DARA
КРИСТИАН КОСТОВ
PAVELL & VENCI VENC'

Невероятното шоу на живо ще се проведе на 15 юли на плажа на Варна. Музикалния фестивал ще продължи близо дванайсет часа от обяд до полунощ.

Сцената на MTV Presents Varna Beach е една от най-големите изграждани някога в България. 

Настояща цена на билета след 1 юли 79 лева (40 евро)
Цена на билет след 7 юли 88 лева (45 евро)

Деца до 5 години могат да влизат безплатно. Децата над 5 години трябва да имат закупен билет. Деца под 14 години трябва да са придружени от възрастен. Един възрастен може да придружава максимум три деца.

За DARA
След края на сезон 4 на X Factor Bulgaria DARA стана част от лейбъла Virginia Records и бързо се превърна в една от най-популярните млади звезди на българската сцена. Нейните хитове, с над 21 милиона гледания в YouTube, включват "К'во не чу", номер 1 в официалната годишна класация за най-излъчваната българска музика за 2016 г., "Родена такава", също един от най-популярните хитове тази година, и ще бъдат изпълнени на сцената на MTV Presents Varna Beach.

За КРИСТИАН КОСТОВ
Само месец след неговия огромен успех на Евровизия, където изстреля България до второ място с песента "Beautiful Mess", Кристиан Костов беше награден на Годишните музикални награди на БГ радио в категориите "Посланик", "Дебют на годината", "Най-добро мъжко представяне" и "Най-добра песен" за "Вдигам Level" на Pavell & Venci Venc', в която той участва и която беше номер 1 в официалната еърплей класация за българска музика в продължение на 14 седмици. Дебютният му сингъл "Не си за мен" или английската му версия "You Got Me Girl" също са сред хитовете, които феновете му очакват да чуят на MTV Presents Varna Beach.

MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достига до повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно, печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.

 

Виж коментарите (0)

Още по темата (48):
13.08.2018 Около 20 000 наблюдаваха лудото шоу на МТВ във Варна
09.08.2018 MTV награждава кръводарители с 50 билета за шоуто си във Варна
09.08.2018 Затварят улици и булеварди заради концерта на МТВ
07.08.2018 Рита Ора изпрати видеопоздрав, няма търпение да дойде във Варна
06.08.2018 Не остана! Шоуто на МТВ скоро ще разтърси Варна
25.06.2018 Световни диджеи отправиха поздрав преди шоуто на MTV във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).