Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Венцислав Сивов: ВМРО няма да  позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна 
Автор: Пламена Николова 13:42 / 11.11.2021Коментари (0)1331
© Фейсбук
ВМРО никога няма да позволи повишаване на цената на билета за градския транспорт във Варна. От ВМРО успяхме веднъж да спрем увеличението на цената на билета, няма да позволим да се случи и за в бъдеще. Това заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител в листата на ВМРО за 3-ти МИР – Варна.

Той посочи, че днес, той и други кандидати за народни представители са се срещнали с множество симпатизанти на входа на Морската градина, които са изразили притеснение, че след изборите цената на билета за градския транспорт в града ще бъде увеличена. 

“Това няма да се случи, поне не и докато аз съм в общинския съвет. Надявам се колегите ми, общински съветници от другите политически сили да разберат, че в условия на криза и пандемия, увеличаването на който и да било разход за домакинствата ще даде сериозно отражение върху бюджета им", категоричен бе Венцислав Сивов.

Сред другите теми, които варненци са повдигнали по време на срещата си с кандидат-народните представители от ВМРО са били свързани с изграждането на втори мост над Варненското езеро, както и с ремонта на Аспаруховия мост. 

“Ремонтът на Аспаруховия мост е задължителен и силно се надявам в най-скоро време да бъдат предприети мерки, за да могат хората да пътуват спокойно по съоръжението. Мостът е изключително важен не само за варненци, но въобще за целия трафик по Черноморието. Притеснително е, че вече година не се прави нищо по него и силно се надявам, че следващото правителство ще вземе бързо решение ремонтните дейности да се възстановят, така че през летния сезон, когато трафикът е най-силен – Варна да има ремонтиран мост.

Друг изключително важен приоритет за ВМРО са довършването на магистралите “Хемус" и “Черно море". На всички ни е ясно, че икономиката върви ръка за ръка с инфраструктурата. Когато една държава има добре развита магистрална мрежа, това й дава икономическо предимство и развива регионите. А нима това не е най-важното – работеща икономика и висока заетост? Да не говорим, че ако тези две магистрали бъдат завършени, идеята за изграждането на втори мост над Варненското езеро ще бъде много по-лесно изпълнима. Нещо, за което всички варненци силно се надяват, че ще се случи, защото това би разтоварило тежкотоварния трафик в града. 

За мен важен приоритет остава и повишаване доходите на хората, защото всички виждаме, каква зима се задава,  с огромни сметки за ток, за горива, за храна, а инфлацията изяжда парите на българите.

В 44-то НС ВМРО успя да увеличи доходите на най-бедните българи, успя да въведе данъчни облекчения насочена към работещите родители и още много неща, които другите политически сили се опитаха да препишат на себе си. Това е амбицията ни и сега – високи доходи и силна икономика. 

Затова, в навечерието на изборите се обръщам към избирателите: гласувайте разумно, гласувайте за по-добрия начин на живот и изпълнените ангажименти, защото от ВМРО не даваме обещания, а изпълняваме волята на гражданите, за по-добър и спокоен живот. 

В XXI век, в 21-ва година – с бюлетина 21", заяви Венцислав Сивов, кандидат за народен представител от листата на ВМРО – БНД в 3-ти МИР – Варна, с преференция 102 в бюлетината.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общински съвет Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: