Влагат 155 000 лева в реконструкция на електроразпределителната мрежа в Суворово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 30.08.2016
1249
Енерго-Про Мрежи реализира проект за реконструкция на въздушната мрежа ниско напрежение в град Суворово, област Варна. Техническите екипи подмениха 64 стоманобетонни стълба и монтираха 5000 метра усукани изолирани проводници, който са много по-устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия.

 

Едновременно с рехабилитацията на съоръженията се изнасят и електромерните табла на границата на имотите, което дава възможност за регулярен отчет на консумираната електроенергия, без да е необходимо клиентите да осигуряват достъп.

 

До момента електроразпределителната компания е инвестирала в проекта над 120 000 лева. До края на годината ще бъдат вложени още 35 000 лв.

Проектът за обновяване на електрическата мрежа ще осигури качествено и стабилно електрозахранване на жителите на град Суворово. Реконструкцията ще доведе до минимизиране на възможността от възникване на аварии по съоръженията при влошаване на метеорологичните условия през зимата и ще създаде условия за присъединяване на нови клиенти към електроразпределителната мрежа.

Енерго-Про Мрежи поддържа и обслужва 42 492 км електроразпределителна мрежа високо, средно и ниско напрежение. Лицензионната територия на компанията е близо 30 000 кв. км и обхваща 9 административни области - Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...
Доброволци от Варна боядисаха яйца за хора в нужда
Внимание! Вижте къде да не минавате във Варна
Жест към варненци! Една цена не се повиши от 1 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).