Във Варна експерти ще съветват как да се реагира адекватно при наводнения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:02 / 14.11.2017
2830
В изпълнение на Плана за управление на риска от наводнения през 2017 г. Басейнова дирекция "Черноморски район" ще реализира мерки относно провеждане на обучителна и информационна кампания по проблемите, свързани с наводненията и популяризиране използването на застрахователни имуществени продукти в застрашените от наводнения райони. 

Дейността предвижда провеждане на специално организирани събития за получаване на знания, информация и развитие на умения в случай на наводнение - обучително-информационни кампании във всички общини в обхвата на Басейнова дирекция, като с приоритет са попадащите в райони със значителен и потенциален риск от наводнения. 

На 15 ноември т. г., от 10 часа в хотел "Голдън тюлип"-Варна ще се проведе първата среща с компетентните органи. Поканени за участие са всички общини и регионални дирекции "Пожарна безопасност и защита на населението", в териториалния обхват на Басейнова дирекция "Черноморски район". 

Планирани са още три срещи със заинтересованите страни в областите Бургас, Сливен и Ямбол на 21 ноември, в областите Шумен и Търговище на 23 ноември и в областите Варна и Добрич на 27 ноември. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).