Във Варна осъдиха училищен охранител за блудство с първолаче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
15:56 / 08.04.2014
3190
Районен съд - Варна осъди за блудство на 3 години лишаване от свобода 68-годишен охранител в училище.

68-год. П. П. е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на първокласничка във варненско училище. Според повдигнатото срещу него обвинение, на 19 и 20 октомври 2011 г., в ползвано от охраната помещение на входа на учебната сграда, той извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление, като бръкнал под долнището на анцуг на 7-годишно тогава момиче, опипвал го и го целувал по бузата.

Деянието е извършено при продължавано престъпление в два последователни дни, когато подсъдимият е бил "дублиращ охранител" на титуляра в училището и поемал част от смените му през месеца. Според обвинителния акт, подсъдимият предлагал на детето да оставя раницата си в стаята на охраната и да гледа от мониторите за видеонаблюдение коридорите на училището, докато изчаква идването на треньорка, която да го взема за курс по плуване. Тогава са били осъществени и блудствените действия. Бащата на първокласничката разбрал за проблема на втория ден, когато дошъл да я прибере след занимания по плуване и установил, че 7-год. момиченце отказва да влезе в стаята на охраната и се притеснява да вземе раницата си. За инцидента са били уведомен класен ръководител, ръководството на училището и на охранителната фирма, а впоследствие била подадена и жалба в полицията.

Делото бе разгледано при закрити врата. Подсъдимият не признава вината си. Той е с чисто съдебно минало. В случай, че бъде потвърдена присъдата на първоинстанционния съд, 68-годишният мъж следва да търпи наложеното му наказание в затворническо общежитие от открит тип. Съдебният акт подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).