За пореден път: Клон се стовари по ул. "Братя Миладинови" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:39 / 11.04.2016
2419
Клон се е откъртил и е паднал отново по ул. "Братя Миладинови" във Варна, близо до детска площадка и храма "Св. Петка", видя репортер на Varna24.bg

Въпреки, че времето в морския град е мрачно и леко ветровито, не може да се каже, че бурен вятър е причината за падналия клон. Това е поредният случай, при който в почти тихо и спокойно време на това място старите дървета застрашават здравето и сигурността на пешеходците и автомобилите. Улицата е една от най-натоварените с паркирани возила в центъра на града. Именно заради това пък тротоара се използва активно и то много често от майки с колички и възрастни хора.

Припомняме, че през юни миналата година в тихо и слънчево време огромен клон се откърти от същата редица стари дървета по ул. "Братя Миладинови" във Варна, след като преминаващ под дървото камион леко го закачил.

Като по чудо в този момент по оживената улица не е имало минувачи.

При инцидента бяха пострадали две коли. 

"Шофирах с 20 км. в час, съвсем леко съм го закачил. Погледнете колко е прогнило дървото. Как може в центъра на града да ни дебнат подобни опасности. Тук съвсем на близо е храмът "Св. Петка", а пред него има детска площадка. Ако всички дървета са толкова стари, представете си каква опасност е това за възрастни и деца, които често минават през този район" , коментира тогава шофьорът на камиона, който чакаше помощ на мястото на инцидента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).