Задържаха шестима наркодилъри във Варна при полицейска операция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:37 / 25.05.2023
655
Криминалисти на ОДМВР-Варна задържаха шестима за притежание и разпространение на наркотични вещества. Действията са осъществени на 23.05.т.г., след придобита информация и продължителна оперативна работа от служители на отдел "Криминална полиция“ към ОДМВР – Варна научи Varna24.bg.

В хода на операцията са проверени адреси, лица и автомобили на територията на  областта. Иззети са 53 г кокаин, две електронни везни, незаконни боеприпаси и значителна сума пари. Осъществени са арести на 6 -ма жители на гр. Варна, част от тях с криминални прояви  и осъждани.

С постановление на Окръжна прокуратура – Варна са повдигнати обвинения на трима от задържаните и мярката им за задържане е удължена до 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...
Доброволци от Варна боядисаха яйца за хора в нужда
Внимание! Вижте къде да не минавате във Варна
Жест към варненци! Една цена не се повиши от 1 май


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).