Занданът не прощава: Затворник посегна на свой събрат

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 15.11.2017
1847
С постановление на наблюдаващ прокурор от Окръжната прокуратура във Варна за срок до 72 часа е бил задържан опасният рецидивист Димитър С. Той е привлечен като обвиняем за грабеж на мъжка чантичка с пари и документи, представляващ опасен рецидив - престъпление по член 199, ал. 1, т. 4 от НК.

На 11 ноември 2017 г. Димитър се качил в автомобила на свой приятел. Двамата се познавали от затвора, където преди изтърпявали ефективни наказания. След като решил да слезе от автомобила, обвиняемият издърпал чантичката на познатия си, и избягал.

Димитър С. е осъждан многократно. През тази година бил освободен от варненския затвор, където изтърпял поредната ефективна присъда.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" за опасния рецидивист.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).