Затягат дисциплината в съвета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 09.10.2010
1138
Редът и дисциплината в Общински съвет-Варна трябва да се затегнат. До този извод стигна председателският съвет на местния парламент, който вчера е провел двучасово заседание на тази тема. Поводът за сбирката е била провалената сесия заради липса на кворум. "Всички колеги, с изключение на представителя на БСП, се обединихме около мнението, че случилото се в зала "Пленарна" е срамно за институцията, която представляваме", заяви за "Позвънете" председателят на Общинския съвет Николай Апостолов. Той уточни, че на вчерашните разговори представител на БСП не се е явил.

Според Апостолов основна роля за провала на последното заседание на съвета имат именно "червените" съветници. "Смятам, че тяхната основна задача до края на мандата ще бъде да дискредитират новото мнозинство, но няма да се моля на никого. Работата ни е прозрачна, както обещахме в началото, и избирателите са достатъчно разумни, за да видят кой работи за варненци и кой не", категоричен бе Апостолов. Той каза, че никой не е идвал при него, за да опитва да прокарва някакви интереси в замяна на гласуване. Представители на различните политически групи в съвета са поели ангажимент да подсетят настойчиво членовете си да присъстват на заседанията на местния парламент.

Източник: в. "Позвънете новини"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).