Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Футболистите на Спартак склонни на само една заплата и наемите за квартирите
Автор: Екип Varna24.bg 22:10 / 15.10.2009Коментари (7)1703
© Ole-bg.com
Футболистите на Спартак (Варна) спряха тренировки днес. Причината е сериозната финансова криза, която налегна клуба. „Соколите” не са получавали пари от началото на сезона в Източната Б група, а чаканите добри новини от вчерашната общинска сесия така и не дойдоха. Футболистите се събраха както сутринта, така и следобед, но не се съблякоха за тренировки. При тях бяха само треньорският щаб и административният директор Силвия Николова.
Футболистите са съгласни да получат само по една заплата и наемите за квартирите им. Докато това не стане обаче те няма да тренират. Под въпрос е и съботния мач с Черноморец Поморие в Бургас. Те ще се съберат отново утре в 16 ч. на стадиона и ще чакат някой от ръководството да дойде и да ги увери, че някакви финанси ще има.
Днес във Варна на преговори за акциите е бил и кандидат купувачът на клуба Асен Асенов, но на този етап сделка все още няма. Наставникът Атанас Атанасов призна, че Неделчо Михайлов е предложил подкрепата си, като предстои среща между двамата.

  

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
как няма са платени,мандата на кмета свършва,пък и на кои му дреме ,че някои искал да спортува!Вижте само спортните новини за Варна-0 нищо не се случва
0
 
 
Зае*ете простотиите дето си ги пишем, ама спорта във Варна хич не е безплатен, нали за това уж се бореха в общината! А то по 24лв. на игрище за 1ч. е*ати безплатното!
0
 
 
Прав си, че съм ФЪКЧО не съм спирал да е.а византииско- еклерски гъз..ве, включай и твоя, малоумник такъв. Кога съм те нареждал лично? А ти се драчиш, толкова ти е капацитета!
-1
 
 
Между другото, повечето "доброжелатели" на Спартак, са станали такива точно заради лайнометите като теб и подобните ти.
-1
 
 
Фъкчо, ти не си спрял да ни се подиграваш и смееш, даже и когато няма за какво. За това си толкова жалък. Начетох се как ТИМ ни оставял, къде сме шяли да бъдем, къде сме били и т.н. Ти си Нострадамус, ясно. Иди си разправяй приказките на някой друг. Тук не вървиш. Погледни само колко помия се опитваш да излееш във всеки си простоват пост. Доколкото за проблемът ви, ако можете оправяйте се, ако не, лошо за вас. Много ще съжелявам, че няма да има дербита като миналата година, да ви сложим отново където ви е мястото. Толкова. Не виждам какво общо имам аз с problema vi и каkво да си пожелаваме тук един на друг. Нито е Коледа, нито е Нова година. И въобще не ме интересува как ти е името и от коя дупка викаш. Вик на удавник.
0
 
 
Пич, ако искаш да знаеш хич не съм ви се смял, защото ми беше куцо да гледам как Варна от 2 отбора има само 1 и той тогава беше Спартак! Сега е обратно, ама вие сте по- зле от тогавашното положение на Спартак! А на Аллах можеш да спреш да се молиш, то ТИМ ми се струва, че ще си отидат догодина и ще ви питам тогава, вола колко лайна ще изрине и де ще ги хвърли! Аз съм страшно злопаметно човече и дълго помня! Имам смелоста даже да си напиша и името, но за еклерите явно не е нужно, като се викат от дупките си да се показват как изглеждат!
0
 
 
Гнусни еклери всичко 100-кратно да ви се върне и дано изчезнете от футболната карта веднъж завинаги. Мамка ви зелени боклужи!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: