Трима от Черно море с травми преди мача в Самоков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:30 / 28.10.2009
606

Трима баскетболисти на „Евроинс-Черно море“ се оплакват от контузии преди двубоя от третия кръг на мъжкото първенство с „Рилски спортист“ в Самоков. Тихомир Желев има болки в бедрото и таза, Николай Колев обърна глезен на тренировка, а Сашо Янев е с проблеми в кръста. Старши треньорът Даниел Димитров обаче очаква тримата да са на линия за изключително важния мач в „Арена Самоков“, който е в събота от 17,30 ч. и ще бъде излъчен директно по БНТ САТ.

Във вторник варненци направиха видеоразбор на срещата с „Левски“, която загубиха у дома с 84:95. „Видяхме, че сме допуснали много грешки и че трябва да сме по-агресивни. Смятам, че момчетата са си извадили поуките. Мен „Левски“ не ме изненада, но като не играеш добре в защита, нищо добро не те чака“, заяви за „Народно дело“ Даниел.

Според младия специалист в Самоков двубоят ще е много труден, тъй като „Рилецо“ е домакински отбор, а е направил и сериозна селекция. „Все още резултатите им са колебливи, но това не трябва да ни залъгва. През миналия сезон са падали само три пъти у дома. Надявам се да успеем да им противодействаме успешно на твърдата игра. Хубавото е, че виждам някаква повишена амбиция след загубата от „Левски“. Всичко е в главите на баскетболистите. Трябва да осъзнаят, че е необходимо да се борят във всеки мач, защото тази година отборите са с изключително изравнени сили“, завърши Димитров.

Неговите баскетболисти пътуват за Самоков в петък, като вечерта в 19 ч. имат насрочена тренировка.



Източник: Александър Дечев, в. Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).