Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Илиан Илиев: От Ботев (Пловдив) постъпиха некоректно
Автор: Стойчо Генов 09:49 / 23.12.2021Коментари (7)1040
© Varna24.bg
Треньорът на Черно море Илиан Илиев каза доста интересни неща за интереса от страна на Ботев (Пловдив) към нападателя на "моряците" Евгени Сердюк. Специалистът няколко пъти повтори, че ръководството на "жълто-черните" е постъпило некоректно. Илиев каза и каква заплата е предложена на Сердюк.

"От Ботев официално има интерес само за Сердюк. Но не приехме тяхната оферта. Предложения конкретно в момента имаме за двама наши футболисти. Това са Сердюк и Леандро. Интерес има и към Пабло. И към Родриго има интерес, и към Виктор Попов. Надяваме се да не се разделяме с никого, за да продължим сезона и да се пробваме да стигнем до третото място или евротурнирите. Нямаме фикс идея да се продават хора", започна пред Дарик радио изказването си Илиан Илиев.

"Некоректното като цяло от страна на Ботев (Пловдив) е, че след нашия мач се свързаха директно с футболиста, без да информират клуба ни. И естествено, в следващите мачове Сердюк не беше на обичайното ниво. Не, че го е правил съзнателно. Но след като ти дадат една заплата два-три пъти по-голяма ... и знаете как се разбъркват главите особено на хора, които до преди 3 месеца преди да дойде при нас, една година не беше играл футбол. Това е некоректното. Иначе е добре да има интерес към наши футболисти. Значи при нас се работи правилно. Не е коректно, като говориш първо с футболиста и му разбъркаш главата с едни големи суми и после замажеш положението, като хвърлиш една оферта в клуба", каза още треньорът на Черно море.

Още по темата: общо новини по темата: 68
17.05.2022
16.05.2022
14.05.2022
04.05.2022
01.05.2022
16.04.2022
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Може би е прав,като треньор. Но да помисли малко,че ако се свържеш с футболиста,ти си наясно дали е съгласен или не. Ако не е съгласен,няма смисъл за контакти с клуба. Ако е съгласен....ТОГАВА се свързваш с клуба за да предложиш трансфер или наем и т.н. Кое в случай е некоректното ? Че предложената заплата е отношение между Ботев и футболиста. Това не касае ЧМ. Тях ги касае дали ще преговарят с Ботев за сделка или с футболиста за нови условия и нов договор. Футболиста е собственост на отбора,но като договор за игра. Не е собственост в решенията му или правата му да преценява кое е по добре за него в бъдеще. Та нека не говори за некоректност. А ,че на футболиста му се замътила главата...Ами отмЪтете му я.Колкото пари дава и Ботев!!! :)
-3
 
 
Илияне, Илияне, къде чакаш от индианци коректност. Винаги са били такива.
-2
 
 
Индианска работа Илиане. Ти сам го каза...
-1
 
 
Споко, Илиане ! На кривоглавите всичко им се връща, по шест дето се вика !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: