Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Напрежение на "Армията": Стойчо не си говорил с Гриша Ганчев от декември!
Автор: Екип Varna24.bg 13:31 / 11.04.2022Коментари (0)612
©
Наставникът на ЦСКА-София Стойчо Младенов разкри, че от декември месец насам не е разговарял със собственика Гриша Ганчев. Специалистът заяви, че в края на миналата година се е случило нещо, което ги е отдалечило един от друг и оттогава не са в комуникация. Младенов също така не е взел участие в последната селекция на “червените". 

“Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. При българските клубове, в които е дадена тази възможност имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност.

Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето се е доказало с попадения в селекцията, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва и треньора. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност. До декември месец беше удоволствие да работим с господин Гриша Ганчев, но се случиха някои неща и се отдалечихме и не си говорим оттогава. Комуникацията ми е с Дани Ганчев", разкри Младенов.

"Ние имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководство, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави", добави още Младенов.

"В предни позиции имаме сериозни проблеми и всичко опира до един Жорди Кайседо. Създадените положения са малко. Проблемите са доста и ни се струпаха от подготовката. Притъпихме остротата си. Настъпи едно примиренчество от непостоянството, което съществува. Отсъствието на доста състезатели в предни позиции, които носеха креативността оказа влияние", заяви Младенов.

Още по темата: общо новини по темата: 136
08.08.2022
30.05.2022
29.05.2022
26.05.2022
25.05.2022
13.05.2022
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: