Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Разпуснаха съдийската комисия
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 14.12.2009Коментари (8)1582
© Ole-bg.com
Всички членове на съдийската комисия начело с председателя Димо Момиров бяха освободени заради несправяне със задълженията. Решението е на изпълкома на Българския футболен съюз, който се събра на извънредно заседание днес. Засега не е обсъждано кои ще бъдат новите членове на комисията, както и кой ще заеме мястото на варненския й ръководител.

Съдийските бригади, ръководили осминафиналните срещи за купата на България „Черно море“ - „Левски“ (4:1) и ЦСКА - „Литекс“ (1:0), са със спрени съдийски права за неопределено време. По време на заседанието в близост до сградата на БФС на улица "Иван Асен II" бяха и около 50 привърженици на „сините“.
"Вдигнахме парите на съдиите, за да се не се говори за финансови взаимоотношения между тях и клубовете. Това са добри неща, но реферите се успокоиха прекалено много. Дадохме шанс на сегашната комисия. Те можеха да се защитят, правиха пресконференции. Грешките обаче останаха. На 18 януари ще се съберем и ще решим какъв ще е съставът на новата съдийска комисия. Това не е лесен въпрос, защото всички трябва да са били съдии", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

"Съдийството се нуждае от повече доверие. Не съм свалил доверието си от хората в досегашната комисия. Решението е на всички членове на изпълкома, не е еднолично. Слава Богу, че по празниците няма мачове. Значи, че няма да има и проблеми", добави президентът







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
MAMKA ВИ МРЪСНА ШОПСКА,ДОЛНИ УРОДСКИ ИЗЧАДИЯ-ЧЕРЕН ДЯВОЛ ВИ Е ИЗПЛЮЛ НА ТАЯ ЗЕМЯ.НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ НА АВАНТИ ПОВЕЧЕ ОТ 50 ГОДИНИ БЕ!? ЗАРАДИ ВАС КОЛКО ОТБОРИ СА ИЗГОРЕЛИ БЕ МРЪСНИЦИ ДОЛНИ!? БЕРОЕ ГИ ИЗХВЪРЛИХА ПРЕЗ 70-та ОТ А ГРУПА ЗАРАДИ ЛЕВСКИ,ЦСКА ПЪК 30 ГОДИНИ ЗАПОЧВАШЕ С +12 ТОЧКИ ЗАРАДИ САТЕЛИТНИТЕ СИ ВОЕННИ КЛУБОВЕ,КОЛКО ДУЗПИ,КОЛКО ОЩЕТЕНИ ОТБОРИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ,КОЛКО ТАЛАНТИ НА БЪЛГАРИЯ БЯХА ПРИБИРАНИ В ДВАТА ГРАНДА?! НЕ 4:1,АМИ С 10:0 ДА БЯХА ВИ БИЛИ ЧЕ ДА ГО ОБЯВИМ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ТОЗИ ДЕН! ШОПИ,УМРЕТЕ-СВЕТА ОСВОБОДЕТЕ!!!
0
 
 
Приятел, ако ни подпираха съдиите ,както казваш, нямаше да сме на 10 място. Ти явно не си гледал нито един мач на Морето.
+1
 
 
Проблемът е, че тези наркомани диктуват решенията на БФС. По-смешна държава в Европа няма. Който гъкне срещу съдията отнася глоба и наказание. Така е в белите държави. Само тук си играем на свещенни крави (и прасета).
+1
 
 
Бихме ги с 4:1 с резервите. Другият път ще ги бием и с децата. Успех на Рома и Лацио срещу комунистическите трупове Цецки и Лецки. Нека гаврата да продължава. Кого ли ще уволнят тогава..
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: