Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Оправдаха се очакванията на Betano България за носител на Купата на Италия
Автор: Екип Varna24.bg 13:24 / 17.05.2022Коментари (0)2116
©
Защитаващият титлата си в Серия А отбор на Интер надви Ювентус с 4:2 след продължения и спечели първия си трофей в Купата на Италия от 2011 г. насам. За втори път този сезон Ювентус и Интер изиграха 120-минутен двубой, при който "нерадзурите“ бяха победители. Така се оправдаха очакванията на betano България, тъй като хазартният оператор бе определил Интер за фаворит във финала на Копа Италия. Мачът ни върна към кампанията 2010/11, когато Интер за последно спечели Купата на Италия. Любопитното е, че това беше и последният път, когато Ювентус завърши сезон без спечелен трофей.

В един изключително оспорван двубой на "Стадио Олимпико“ в Рим, тимът на Интер беше този, който удари първи в шестата минута с любезното съдействие на Николо Барела. Халфът вкара страхотен гол във вратата на Матия Перин. Ювентус изглеждаше затруднен да се противопостави на съперника, но успя да обърне резултата в началото на второто полувреме. Головете на Алекс Сандро и Душан Влахович дадоха аванс на "бианконерите“ при 38 минути до края. Интер получи шанс да стигне до продължения в 80-ата минута, когато Леандро Бонучи събори Лаутаро Мартинес в наказателното поле. Хакан Чалханоглу показа стоманени нерви, за да вкара дузпата и победителят трябваше да бъде решен след 120 минути футбол.

В сайта на онлайн букмейкъра Бетано тимът на Интер бе фаворит да вдигне купата в лайв залаганията. Точно така и стана. С инерция на тяхна страна, отборът на Симоне Индзаги срази Ювентус в добавеното време, тъй като получи втора дузпа, след като Матайс де Лихт повали Стефан де Фрай. Иван Перишич бе безмилостен от 11-метровия наказателен удар за 3:2. Малко след това отново хърватинът вкара топката във вратата на Перин със страхотен шут и донесе купата на Интер.

Разочарованието за Ювентус в срещата бе голямо. Пауло Дибала даде всичко от себе си в последния си голям финал за Юве. Аржентинският национал създаде много проблеми на Марсело Брозович и през целия мач беше заплаха за защитата на Интер. Той беше отличен в прехода в атака и асистира на Влахович за втория гол на Ювентус. Но Дибала ще бъде недоволен, че не успя да намери мрежата в последния си голям финал за клуба. Влахович също направи силен мач, като използва шанса си да отбележи като истински голмайстор. Сръбският национал обаче не успя да спечели трофей в първия си финал за Купата на Италия с "бианконерите“.

За играч на мача във финала бе избран Иван Перишич. Залагащите в Betano надали са очаквали хърватският национал да отбележи два гола във финала. Перишич тормозеше Куадрадо и Данило и беше постоянен трън в очите на защитата на Ювентус. Той изпълни дузпата си добре и вкара страхотен втори гол, за да си осигури победата. Интер е различен отбор, когато хърватинът е в най-добрата си форма.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: