Приказката продължава! България тресна Франция и е на полуфинал в Евро 2022 по мини футбол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:51 / 09.06.2022
1422
България продължи страхотното си представяне в Европейското първенство по мини футбол, което се провежда в Кошице (Словакия). Нашите наказаха Франция с 3:1 в четвъртфинален сблъсък и така се класираха за полуфинала.

Припомняме, че вчера елиминирахме друга световна сила - Италия, с 2:1 и по този начин спечелихме квота за участие на следващото Световно първенство по мини футбол.

Срещу французите Мирослав Кайряков откри резултата в 21-ата минута след пас на Спас Милушев.

Малко след началото на втората част въпреки болките, които имаше, Светлозар Табаков удвои преднината на България в 31-ата минута.

Бившият централен защитник на Ботев (Пд) Ангел Рахов сложи точка на спора в 45-ата минута с трети гол за България. В края Франция върна едно попадение чрез Федерик Буве.

"Поредната велика българска победа е изкована. Шапка до земята за целия ни отбор, лагер и организация! Утре в полуфинала ще играем с победителя от мача между Румъния и Чехия. НАПРЕД, ЛЪВОВЕ!", написаха от Българската асоциация по мини футбол в официалната си страница във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).