Ограничава се движението заради варненското футболно дерби, алкохолът се забранява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 21.10.2022
991
Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК "Спартак"  и  ПФК "Черно море" се създава временна организация на движението.

В периода от 13:00 ч. до 18:00 ч. на 22.10.2022 г. /събота/ поетапно ще се спира движението на пътни превозни средства с пропускане на автобусите от масовия градски транспорт по следните пътни отсечки:

От кръстовището на бул. " Цар Освободител " с бул. "Осми Приморски– до              кръстовището с ул. "Отец Паисий" и ул. "Прилеп“ от кръстовището с ул. Кестен до централния вход на стадион "Стартак“.

По бул. "Осми Приморски полк“  от кръстовището с ул. Н. Й. Вапцаров“, до кръстовището с ул. "Царевец“.

Ул. "Царевец" / южно платно/ ще се затваря от кръстовището с бул. "Осми Приморски полк“ до кръстовището с бул. "В. Левски“

В деня на събитието и до 3 часа след неговото приключване не се допуска предлагането на алкохолни напитки в спортната зона. Забраната е съгласно чл.15 от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия . Организаторите трябва да вземат необходимите мерки за осигуряване нормалното протичане на футболната среща. ОДМВР – Варна ще охранява дербито с безпрецедентен брой униформени -350 и   6 полицейски кучета.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).