Бойко Каменов: Ще си извлечем поуки от загубата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:00 / 16.09.2010
1032
Фенският клуб на "Соколите“ ще си извлекат поуки от загубата от "Спартак 1918“ в турнира за купата на аматьорската лига. Това обяви за "Народно дело“ играещият треньор Бойко Каменов. "В този мач всичко се разви срещу нас. Първо, не е нормално да играем през ден, след като в неделя имахме мач и пътувахме 400 км. През първото полувреме пък във вторник останахме с 10 души и въпреки че поведохме, пропуснахме да решим двубоя, тъй като изтървахме няколко чисти положения. Въпреки всичко ще си направим необходимите изводи и ще извлечем поуки“, каза Каменов.
Последният се надява, че загубата ще им се отрази положително. "Момчетата разбраха, че няма лесни мачове и срещу тях всеки играе сериозно. Очаквам да продължим по най-добрия начин в първенството, където първото място е единствената ни цел“, допълни Бойко. Той очаква днес Живко Бояджиев да бъде наказан за един мач, тъй като не е имало умисъл при влизането му в крака на Васил Фердинандов, след което халфът на спартаковци получи тежка контузия. Относно това, че Живко обмисля да спре с футбола, Бойко направи следния коментар: "Мисля, че ще продължи да играе. Иначе отчитам, че в момента му е тежко, защото винаги е бил спортсмен и коректен на терена.“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).