Успешно оперираха Фернандес и Паломино

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:02 / 10.05.2012
648
Двамата венецуелци в тима на “Черно море" Марлон Фернандес и Хермес Паломино днес бяха оперирани успешно в обновената клиника по ортопедия и травматология УМБАЛ “Св. Марина" във Варна. Интервенциите на менискуса извършиха д-р Калин Михов и д-р Емил Константинов. На футболистите е предписана рехабилитационна програма и физиотерапия и очакванията те да започнат лятната подготовка заедно със своите съотборници, съобщиха от пресслужбата на ПФК “Черно море". Възстановяването на Росен Колев върви добре и единствено липсата на игрова подготовка може да му попречи да се върне на терена още в понеделник срещу “Видима-Раковски" от 28-ия кръг на А ПФГ. Миро Манолов и вратарят Петър Денчев обаче са аут до края на сезона. Отсъствието на доста от титулярите ще даде възможност на юношите на клуба да покажат, че могат да се преборят за място в мъжкия тим.
Вече се знае, че нападателят на “Черно море" Георги Божилов има увреждане на латералния менискус, но няма да бъде подложен на оперативна интервенция. Според клубния лекар Петко Атев 25-годишният футболист ще се възстановява по индивидуална програма с физиотерапия и със сигурност ще пропусне оставащите 3 мача до края на сезона. Ако всичко върви по план и няма усложнения, Божилов ще може да започне лятната подготовка със своите съотборници.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).