Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Много маски ще паднат на "Тича“
Автор: Екип Varna24.bg 14:57 / 25.03.2013Коментари (0)1681
© studiodechev.com
Черно море – Левски няма да е просто мач, а разчистване на стари сметки
Странно нещо е футболът, а още по-странно съдбата. След пролетта на 2008 година, когато завърши един преуспешен цикъл за Левски, на "Герена" се случиха доста странни неща. Ковачите на синята приказка Наско Сираков и Станимир Стоилов бяха уволнени, за да се впуснат след това сините в безкрайни въртележки. През 2009 година клубът сякаш се стабилизира за малко, отборът спечели последната си засега титла. Това стана при тандема Даниел Боримиров (спортен директор) - Емил Велев (треньор). След това обаче те бяха уволнени. Боримиров бе заменен от семейния си приятел Георги Иванов-Гонзо. А дружбата им скоро след това отиде в коша за боклук. Гонзо доведе за треньор Ратко Достанич, но след като в поредица от 5 мача в А група падна 4 пъти (включително и от Берое на Илиан Илиев, и то на "Герена") и направи едно равенство, сърбинът бе натирен. До зимата Гонзо застана начело на тима, но покани за наставник Илиан Илиев. Двамата обаче не намериха общ език и не заработиха в тандем. Такъв не бе сформиран и миналата пролет заради личната неприязън помежду им.

На всичките тези фигури, които имат запазено място в историята на Левски, им предстои да се изправят очи в очи в събота 30 март от 15:00 часа на "Тича". Гонзо ще излезе срещу любимия си Левски, а Илиан Илиев, който вече има за шеф Боримиров, срещу родния Черно море.

Поради тази причина ни чака нещо много повече от сблъсък. Не само поради факта, че сили ще премерят два отбора опрени до стената. Моряците са на път да се "удавят" при Георги Иванов - в момента са над чертата само благодарение на прекия си двубой с Локомотив София. Навръх 100-годишнината си варненци кретат в дъното на класирането, а под ръководството на Гонзо все още не са вкарали гол и наниза 3 загуби. При загуба треньорът почти сигурно ще се прости с поста си.

Не по-розово е положението в Левски, въпреки че сините са само на 2 точки от лидера Лудогорец. Илиан Илиев хвърли оставка след равенството с Монтана, но запази поста си. При поражение на "Тича" обаче феновете отново ще настръхнат срещу него.

Каквото и да става на терена, обаче далеч по-интересни ще са събитията около него. Където маските ще паднат. А за Гонзо, Борето и Илиан този сблъсък няма да е само за 3 точки. Ще е за нещо много повече - за начесване на егото, всичко ще мине под знака на личната основа. Защото сметките за разчистване са прекалено много!

Източник: "Тема Спорт"


Още по темата: общо новини по темата: 37
30.04.2013
02.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: