Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Наставникът на Нефтохимик очаква сериозна битка срещу Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 15:14 / 04.04.2013Коментари (6)1325
© neftochimic.com
Старши треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов сподели, че очаква в неделя да се получи едно истинско морско дерби между отборите на Нефтохимик и Спартак Варна.

-След двубоя в Разлог момчетата тренират с приповдигнато настроение, но още на първата тренировка им казах, че ни очакват още много тежки мачове, в които те трябва да играят така, както го направиха в последния кръг - заяви треньорът. Хубавото време ни дава възможност да се готвим на естествения терен на базата ни в Долно Езерово, което се отразява добре на футболистите.

Според Димчо Ненов зарядът на мачовете със Спартак Варна е по-особен. Треньорът очаква много фенове на стадион Лазур, които да подкрепят отбора. Той сподели, че е имал възможност да гледа последния мач на "соколите" срещу Банско във Варна. Според Ненов резултатът не отразява реално съотношението на силите на терена, но е факт, че отборът на Банско максимално се е възползвал от възможностите си, както стана и в Бургас, докато домакините от Варна са ударили четири греди.

На пресконференцията стана ясно, че все още Галин Димов, Цветомир Цанков и Хюсеин Филипов имат известни проблеми, но до края на седмицата има време и тогава ще се преценява дали те ще могат да попаднат в групата за мача със Спартак. Михаил Георгиев е с вирусно заболяване и температура и най-вероятно ще пропусне неделния двубой.


Още по темата: общо новини по темата: 248
03.09.2013
03.06.2013
27.05.2013
23.05.2013
22.05.2013
17.05.2013
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво ви е публика изобщо , ако ще продавате мачове? Срам. Скапахте ми настроението. Тичкайте си и си ритайте за здраве , викайте по 1-2ма приятели и някой друг чичо вуйчо да ви гледат колкото да не сте без хич и толкова като ще се подигравате с надеждите на хората да видят Нефтохимик , където му е мястото
0
 
 
Ако отбора има все още амбиции за А-група, тази загуба е без значение.Само Нафта!
на 07.04.2013 г.
0
 
 
Тази вичер Копон пу слу4аи падането на мазота ! си4ки в охьлова . акули от форома на бс24 бг черпи с кале + лепило рила с маштерка за аромат. носете си пийне и топли дрехи.
-1
 
 
ко стана бе голяма публика има...300 смотани миризливи наркомана!!!и ...2 парцала вав вратата.а сега 4акам -садии,бфс и тем подобни вси4ки сигурно са против мазните хахаахааааххааааахххааааа
на 04.04.2013 г.
+1
 
 
Ще ги убием ,батка 8)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: