Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Илиан Илиев поема Черно море, Гонзо в Левски
Автор: Екип Varna24.bg 09:55 / 10.03.2014Коментари (1)1346
© Varna24.bg
Георги Иванов-Гонзо е все по-близо до завръщане в Левски. Не е тайна, че на "Герена" чакат бившия нападател на "сините" още днес. "7 дни спорт" разбра, че дори Черно море вече е намерил заместник на треньора си. На "Тича" ще пристигне бившият наставник на Левски Илиан Илиев. Ексфутболистът на Черно море в момента не води отбор и е свободен. Иначе Илиев вече е бил начело на Черно море в старта на треньорската си кариера.

Вчера след победата на водения от Иванов Черно море над Любимец наставникът на варненци обяви, че бъдещето му ще стане ясно днес.

"Утре (днес - б.р.) най-вероятно ще бъде ясно бъдещето ми, но това се решава на ниво ръководство на двата клуба", заяви Георги Иванов.

По информация на "7 дни спорт" думите на Иванов са породени от обещание на Тодор Батков към него да води преговори с ръководството на Черно море. От сигурен източник обаче разбрахме, че Батков все още не се е свързал с никой от факторите в Черно море. Собственикът на Левски се надява Иванов сам да си изчисти сметките с варненските ръководители, но това няма как да стане. Иванов има договор като треньор на Черно море до лятото. В началото на седмицата Тодор Батков хвърли прах в очите на феновете, като обяви идването на Георги Иванов.

"Проведох два разговора с Георги Иванов и той даде офинципното си съгласие да се завърне в Левски", каза Батков. Това обаче засега се оказва невъзможно предвид непоклатимите условия на началниците на "Тича".

Все пак не е изключено, ако Илиан Илиев приеме да поеме Черно море, Иванов още днес да пристигне в Левски.


Още по темата: общо новини по темата: 20
21.05.2014
11.05.2014
29.04.2014
17.04.2014
31.03.2014
27.03.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако наистина е така - наи-после едно разумно рехение на раководството на ФК"Тчерно море"!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: