Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Тодор Батков клекна: Готов съм да платя за Георги Иванов
Автор: Екип Varna24.bg 10:39 / 15.03.2014Коментари (1)1614
© Bulphoto
Собственикът на Левски Тодор Батков за пореден път заяви, че треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо е добре дошъл в столичния гранд. Адвокатът подчерта, че бившият нападател на "сините" ще може да пристигне на "Герена" само ако изчисти отношенията си с варненския тим, като не е изключено Левски да плати неустойка, за да вземе Иванов.

"Не е удобно да разкривам детайли, но вече казах, че Георги Иванов е добре дошъл още в този час. Все пак Левски му е родният клуб и тук се изгради като футболист. Той се справя много добре в Черно море. Мачът с Литекс показа, че всеки отбор ще има проблеми с тях в първата седмица. Той има ангажимент с другия клуб. Професионалният му лиценз е вписан в Черно море. Това е допълнително усложнение.

Помните, че Карло Анчелоти имаше подобен проблем в ПСЖ, но в крайна сметка нещата се случиха. Иванов е добре дошъл в Левски сега и в тази секунда", отсече Тодор Батков.
"Повече не искам да говоря, той трябва да си реши нещата. Знам, че ще е много полезен, ако се появи преди мача с ЦСКА, но това е положението. Съжалявам, че поставих колегите от Черно море в такова положение, излезе че едва ли не прехвърлям проблема от моята глава на тяхната. Дано ни разберат, защото това е неговият роден клуб", добави адвокатът.

"Винаги почваме слабо първите два-три пролетни двубоя, след което помитаме всичко до края. Дано и сега да е така. Треньорът ме информира, че има промяна в поведението на футболистите. В предния мач ако ЦСКА си бяха останали 11, сигурно щяхме ние да ги победим. След изгонването на техния човек, почнахме да играем по-слабо. Не е вярно това, което твърдяхте, че Антони Здравков е в щаба само заради лиценза. Той е най-опитен от тримата треньори, които имахме. Казвам го при цялото ми уважение и доверие към другите. Мисля, че той ще води Левски до края на сезона. Естествено, като дойде Георги Иванов, той ще си решава, аз мога само да си кажа мнението", добави Батков. Той сподели, че не е наясно кога точно ще има юбилеен мач, тъй като на 25 май има избори за Европейски парламент и това може да създаде известни проблеми.

"Няма да отстъпвам и няма да позволя Левски да бъде забранен, както се е случвало два пъти в историята ни. Казвам го неслучайно. Единия път бе с прословутото решение на секретариата през 1948-49 година, а втория, когато ни прекръстиха на Витоша. Дано да няма трети път", отбеляза още бизнесменът.

Източник: в. "7 дни спорт"


Още по темата: общо новини по темата: 20
21.05.2014
11.05.2014
29.04.2014
17.04.2014
31.03.2014
27.03.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тои бил готов!Но от каде пари?Нали крантчето "тчорни" отдавна е затворено!Пак и захто му е да плахта за нехто,което поне за сега не струва кои знае колко!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: