Спартаклии приемат Бургас в първата си проверка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:31 / 07.07.2014
981
Отборът на Спартак 1918 ще е домакин на ФК Бургас в първата си проверка на 9 юли (сряда), съобщи за "Народно дело" Атанас Атанасов. Спарингът ще е от 18 ч. на стадион "Спартак". 

Както е известно, бургазлии се водят от бившия халф на Спартак Ангел Стойков. През миналия сезон отборът се подвизаваше в Югоизточна "В" група като Мастер и завърши втори, като впоследствие спечели професионална промоция.

Междувременно Атанас Атанасов изрази задоволство от старанието и отношението към спортно-тренировъчния процес на всички играчи през първите две седмица на лятната подготовка. 

"Момчетата се върнаха в добро състояние от ваканцията, тъй като са изпълнявали програмите, които им раздадохме. Доволен съм, че тренират отговорно и професионално. Още малко ни трябва да укрепнем кондиционно, а в контролите да си свършим работата в игрово и тактическо отношение, за да влезем добре подготвени в новия сезон на "Б" група", допълни Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).