Антон Фажев на разговор с отбора днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 28.07.2014
1320
Тази вечер ще стане ясно бъдещето на Спартак 1918. В 18 ч. членът на управителния съвет на варненския футболен клуб Антон Фажев ще се срещне с отбора, за да обясни каква е финансовата ситуация. Както е известно, футболистите на тима бойкотираха петъчната тренировка. Причината е забавяне на заплатата им и най-вече липсата на финансови гаранции за бъдещето на клуба.

Играчите все пак пътуваха в събота за последната си контрола от подготвителния период срещу Калиакра в Каварна. След нея обаче те поискаха гаранции от страна на ръководството.

Както е известно, спартаковци стартират участие в "Б" група с гостуване на Банско на 2 август. През седмицата спартаковци трябва да бъдат картотекирани в БФС, но ако не получат финансови гаранции, надали ще се съгласят, тъй като до януари няма да имат право да играят за друг клуб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).